|
Nazwa gry na Atari... ?ryjowiec? |
| Autor |
Wiadomość |
Raven
|
Wysłany: 2011-12-13, 16:36 Nazwa gry na Atari... ?ryjowiec?
|
|
|
Hej. Mam problem z nazwą gry na atari, chyba nie jest dość popularna bo nie widziałem jeszcze na żadnej stronce screena ale pamiętam jak wygląda i o co chodzi bo z 17 lat temu w nią grywałem:) gra ma podobną plansze i ideę do DIG DUGA, tylko zamiast smerfa z dzidą:) wcielamy się w postać jakiegoś dziwnego stworzonka które stoi na górze planszy i wpuszcza w ziemię taką białą trombę i za jej pomocą zbiera jajka z pod ziemi, a w tym zadaniu przeszkadzają mu takie czarne albo czerwone... mrówki? Nazwa na pewno była po angielsku. Ryjowiec - mówiło się u mnie na tą grę:)
Jeśli ktoś wie przypadkiem jak ta gra się nazywa, bardzo prosiłbym o pomoc. Dzięki z góry za wszelkie koncepcje |
|
|
|
 |
stare-gry
Administrator
|
Wysłany: 2011-12-14, 07:29
|
|
|
| A na pewno była to gra na Atari? |
|
|
|
 |
Raven
|
Wysłany: 2011-12-14, 18:28
|
|
|
| Tak. Nie mogła być na amige bo "grafika" była zbyt prymitywna a pegazusa nie miałem. A chodzi Ci coś po głowie konkretnego? |
|
|
|
 |
stare-gry
Administrator
|
Wysłany: 2011-12-16, 12:44
|
|
|
| No właśnie zero tropu, stąd pytanie ;) |
|
|
|
 |
simian raticus
znudzony graniem

|
Wysłany: 2012-03-24, 20:03
|
|
|
| Ryjówka to musiała być futrzak leśny z myszowatych? Torbacze polskie, czy jaki chooj? Sprawdź wszystkie gry i znajdziesz! :) |
_________________ Niema mądrości największej, bo zawsze coś mądrzejszego się znajdzie! Pogłówkójcie przez chwilę, a najlepiej przez całe życie, aż do śmierci! To jest zajęcie najlepsze, ale uczynić je, możecie czynnością zbyteczną! |
|
|
|
 |
|
|